Koulutukset

2019

SML  YLEISTUOMARIKURSSI Kokkovuoressa 13.6 klo 18.00 alkaen Ennakkoilmoittautumiset 11.6 mennessä osoitteeseen petri.passila@metsastajaliitto.fi Tilaisuus maksuton.

Jousimetsästyksen perusteet  Pirkanmaan Jousimetsästäjät ry, Riistakeskus P-H ja SML P-H Piiri järjestävät Jousimetsästyksen perusteet kurssin.9.5.2019 18:00 - Tiistai 21:00 - Kangasala, Labkotie 36240 Kangasala HUOM, MUUTTUNUT AIKA (aiemmin 7.5)!!

Suomen Jousimetsästäjäin Liiton ja Suomen Metsästäjäliiton Jousimetsästyksen perusteet -kurssi Kangasalla. Kurssi koostuu sekä jousimetsästyksen perusteisiin perehdyttävästä luennosta että ampumatekniikan alkeisiin keskittyvästä osiosta.

Kurssi on tarkoitettu harrastusta aloitteleville tai sitä suunnitteleville. Voit ottaa mukaan myös oman jousesi, mikäli sellaisen jo omistat. Illan kokonais kesto on n. 3 tuntia, alkaen klo 18:00.

Aika: klo 18-21

Kurssipaikan osoite:Labkotie 36240 Kangasala

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@jousimetsastys.fi

Trofeemittaus tilaisuus 5.5.2019 Vesilahden Krääkkiössä valkohäntäpeuramuseolla klo 10

Tiedote tilaisuudesta

Metsästäjäliiton ampumalajien tuomarikurssien alhaisen osanoton vuoksi järjestämme sellaisen pyynnöstä piirimme alueella mikäli osallistujia on riittävästi, mielellään vähintään 15!

Metsästys- tai ampumaseuroista löytyy varmasti halukkaita ja vanhat kortit ei ole ollut viime vuoden alusta enään voimassa, kun säännöt uudistuivat ja niihin tuli muutamia muutoksia.

Yhteydenotot ja pyynnöt kurssista petri.passila@metsastajaliitto.fi tai 0400 411110

SML:n Pohjois-Hämeen Piirin vuosikous 2019 Ahlmanin opiston juhlasalissa 29.3.2019

Klo 17.00 alkaa valtakirjojen tarkistus, sekä kahvittelut. Kokous alkaa klo 18.00.

Jokaiselle SML:n P-H Piiriin kuuluvalle seuralle tulee kutsu tilaisuuteen, kannattaa huolehtia että nettijäsenrekisterissä ovat seurojen yhteystiedot oikein, niin pääsette vaikuttamaan meidän etuihimme!

Ahlmanin osoite on Hallilantie 24 33820 Tampere. Tilaisuus on hyvien yhteyksien päässä, sekä parkkitilat ovat selkeät ja opasteet juhlasaliin löytyy ulkoa!  VALTAKIRJA

HOX HOX! Vielä on tilaa kurssilla! (päiv. 4.3)

15-16.3 Metsästäjän terveys- ja hygieniakurssi Pälkäneen Aapiskukossa (Hesburgerin takana kokoustilassa)

Kurssi alkaa perjantaina kahvilla klo 17-21 ja jatkuu lauantaiaamuna klo 9.00-16.00 (Lounas sisältyy kurssihintaan)

Kouluttajana eläinlääkäri Anne Woivalin.

Kurssilla ja myöhemminkin tarpeellinen kirja myynnissä Eräkontissa

Kurssin hinta Metsästäjäliiton jäseniltä 120€ ja liittoon kuulumattomilta 170€.

Ennakkoilmoittautumiset 1.3. mennessä petri.passila@metsastajaliitto.fi tai 0400 - 411110

Ilmoittautumisessa tulee olla puhelinnumero sekä postiosoite. Osoite myöhemmin tulevaa hygieniapassia varten.